Biff
Jag hittade ett recept på rödbetsbiffar. Jag gillar ju rödbetor så det blev gott. Jag tänker dela med mig, för finare biffar har nog aldrig skådats.
Riv 5 rödbetor, en gul lök och fem kokta potatisar. Blanda i ½ dl grahamsmjöl och ½ dl vetemjöl. Salta, peppra. Blanda. Forma biffar. Lägg i frysen 30 minuter. Ta fram det antal du vill ha till middagen och läma resten i frysen.
Stek först på hög värme en stund, sedan på låg värme ganska länge.
(jag har gjort en Eisa och fotat the food, moahaha)
Snygg färg
Såhär superglad är jag när jag steker rödbetsbiffar.
Jag är imponerad.
Imponerad över att det var så fina, eller imponerad för att du hade så låga tankar om mig och min kokonst? Jag kan i vilket fall meddela att jag är en fena på matlagning. Vegansk, vegetariskt eller köttig.
Asch, kom den där tonen av ironi med? Nej, jag Är faktiskt imponerad, jag vill testa rödbetsbiffarna! Vi lagar mest veg, eller rättare sagt så äter vi bara ekokött, och det blir inte dagligdags det direkt. Så jag ska glatt testa le rödbetsbouefs.
jag är inte så förtjust i rödbetor, vilket stör mig lite iom att det är så snyggt. jens är däremot entusiast och vi har vissa planer på ett rödbetsmos i år. bör kunna bli förbannat tjusigt åtminstone.
Men för i helvete, det är INTE en Eisa-grej att fota mat, det är asvanligt!
Ja de ser goda ut. Får se om jag och mitt hjärtsjuka barn kan göra det nån gång.
De ser ut som mitt bihang jag hade i underredet innan min muttsurgery..
underrede låter som ett slags fågelbo
säg underLIV please
artistic: Åh, hade du ett bihang? Berätta mer. Och bilder tack.
eisa: Det ÄR ju som ett fågelbo. Varmt och äggkläckande.
Terry: Du kanske aldrig mer kan käka strimlad biff med purjolök igen..
jennie: TILLÅT MIG SPY