Kill'em. Nä, men håll dem borta iallafall.

Gud vad jag hatar hundvalpar.
 De är liksom så söta och gosiga och alla bara älskar valpar. Jag tycker de känns helt fejk och som att de spelar på sin cuteness. I don't like.

Kommentarer
Postat av: kajsa

Lägg av, alla vet att hundvalpar är heaven!

2009-02-20 @ 17:40:49
Postat av: Nina

precis somjag ogillar delfiner.

alla ba åå vad söta o människovänliga o jag vill simma med den men jag tror jag vet att dom är köttätande jävlar som bara väntar på att få käka upp en unge..

2009-02-20 @ 18:18:32
URL: http://ninokalainen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ninoklininen(?), Visst är det så! Alla ba ååh, delfiner är så intelligenta! Delfiner krigar inte, de är mycket smartare än männskor!!!111

Smarta nog att slita loss era 'delfiner i solnedgång'-tatueringar med sina små delfin-näbbar när de väl tagit makten, säger jag.Kajsa: Du är en sån sucker för allt som är litet, fluffigt och sött. Det är lite rart och utvecklingsstört på samma gång.

2009-02-20 @ 20:46:09
Postat av: Nina

Nina-kliniken kanske jag vore heta istället för mitt konstiga finska helvetesbloggnamn.men öh vahetere tyvärr så gillar jag hundvalpar, mammas hund ploppade 9 st förra veckan fast nu är dom ju inte så söta ännu, ser mest ut som råttor.eller förresten dom är mest söta på avstånd, närman ska torka upp all skit efter dem är dom sådär lagom.Jag tycker text-tv är jättekul.

När jag var liten o bodde i skogen och inte hade internet var det såhär jag kun de läsa om kändisar och annat roligt...ha ha ha.

2009-02-21 @ 11:16:57
URL: http://ninokalainen.blogg.se/

Hold your breath and count to ten:

Mitt favvodjur:
Kom ihåg mig då, datorjävel

Fanmail (publiceras garanterat): (publiceras ej)

Hemadress:

Kära Bullen:

Trackback
RSS 2.0