surt, sa röven

Kanske är det så att folk inte läser min blogg för att den inte är så fancydancydesignad?! Det verkar ibland som att folk blandar ihop bra bloggar med snygga bloggar. Folk orkar inte mer än att titta på designen och skumma igenom texten. Sen ba Gud vilken bra blogg! och så blir den populär. Om jag fixade lite höstlöv och "provocerande" bilder på mig själv, skulle folk läsa det jag skriver då?
För helt ärligt, jag är ju bra mycket bättre än de flesta.


Och ni ba: Men asså, du skriver ju aldrig!
 Kom då ihåg att jag hart bloggat i typ 3 år. Jag har inte alltid varit så kass på att uppdatera. Men har jag någonsin legat på en topplista?
Nä.
Fifan.

Kommentarer
Postat av: mattias

på själva högskolan har jag lärt mig att rubriker är mer intressant för sökmotorer än vanlig text. och "surt, sa röven" bör ju vara en bra deal för att skaffa besökare.

2009-11-08 @ 13:49:56
URL: http://upsdowns1.blogspot.com
Postat av: Terry

Ooh. Själva högskolan! Ja men dåså. Obs! Ironi!

2009-11-08 @ 14:33:27
URL: http://terreleene.blogg.se/
Postat av: sonjaponja

nä, det är inte designen. det finns asmånga skitfula bloggar där ute som är hur poppis som helst och författarna har gett ut böcker och allt möjligt.sök ketchupmamma tex eller "innan du fanns". och nån "monas universum" minns jag var jätteful.du kan va lugn. hi hi.

2009-11-08 @ 15:31:03
URL: http://burriburr.se
Postat av: ninoklaiejejejsggafyydywfy

Oj har du "börjat igen".hihi.vad kul.tycker det är mkt nördigare med superfixad design, typ, hej jag leker att jag har en egen krönika i min egen tidning i min egen dingdingvärld...jajaja jag är skit-avis!buhu.så din blogg står ju högt i skyn för mej :p

2009-11-09 @ 01:04:44
URL: http://ninokalainen.blogg.se/
Postat av: Ellen

Men eller hur! Och folk bara "din design är lite trist och du har för lite bilder". Men håll käften! Jag bloggar ju i skrift, var nöjd med att jag skriver skitbra liksom. Åh, jag ska också rynka på näsan som en gris och skaffa "detta är ett skrivbord med alla mina fina saker på"-bakgrund till min blogg. Ha! My läsare will not know what hit them liksom.

2009-11-09 @ 12:05:48
URL: http://enligtellen.blogspot.com
Postat av: AK

Jag hatar design! Jag skyr designade bloggar som jag skyr vinterdirre."provocerande" hahahaha. Ja gärna, helst om du också POÄNGTERAR att du/bilderna/både och är provocerande.

2009-11-09 @ 16:31:22
URL: http://annaklara.karlsson-online.com/
Postat av: Terry

Jag ba: jag veet att jag är provokativ! Deal with it! Fan vad folk är på mig. Alla normala ba: eh, ingen har sagt nåt. Det är du som tjatar. (Typ som att hon som spelade pippi alltid tjatar om att alla alltid förknippar henne med pippi.)

2009-11-09 @ 16:38:56
URL: http://terreleene.blogg.se/
Postat av: Ellen

Nej, hon Pippi klagar på att folk alltid klagar på att hon spelar Pippi, SAMTIDIGT som hon gnölar om att hon inte fått några teaterjobb utifrån den rollen, utan måste slå sig fram som alla andra. Jaha? VÄLJ liksom!2009-11-09 @ 19:06:16
URL: http://enligtellen.blogspot.com
Postat av: ninoklaiejejejsggafyydywfy

Pippi ser ju verkligen skitläskig ut i dagens läge.Psyk ögon och pippi flinet.usch

2009-11-11 @ 00:15:08

Hold your breath and count to ten:

Mitt favvodjur:
Kom ihåg mig då, datorjävel

Fanmail (publiceras garanterat): (publiceras ej)

Hemadress:

Kära Bullen:

Trackback
RSS 2.0